Hva skjer i Trondheim: Sport

Helgekurs i Swing, Bugg, Salsa og Slowdance

Sett av helga 28-29 August til å lære deg Bugg som er den svenske varianten av den norske Swing dansen. Bugg er like populært i Sverige som Swing er i Norge. Dette er en artig danseform som også danses til moderne rytmer. Nybegynnerkurset krever ingen forkunnskaper og passer alle aldersgrupper.

Har du lyst å lære Swing, så har vi nybegynnerkurs som også passer alle aldersgrupper.

Om du liker latinske rytmer, så har du muligheten av å lære Salsa. Dette er en nybegynnerkurs som ikke krever noen forkunskaper.

Slowdance er en betegnelse for dans til sakte musikk. Dette kurset er et nybegynnerkurs, hvor en tar sikte på å lære pardans til enkle steg. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Kursavgift: kr. 400,- (300,- Stud). Har du lyst til å gå på mer enn ett kurs, så koster hvert ekstra kurs kr. 100,- (75,- Stud).

Kursavgiften kan innbetales til vår konto: 4202 2135079, eller betales første kursdag. Husk å merke betalingen med den dansendes navn ved betaling i bank.

Velkommen til kurs hos Danseriet :)

By
Trondheim
Sted
Dansekjelleren på Marienborg

Kommentarer

 1. #4 Innlegg fra Kory

  This is just the pecerft answer for all of us

 2. #3 Innlegg fra Kissme

  “I want. I can. I get.”Minns du att jag sa det tidigare? Och som sagt, har du e4nnu tid ff6re se4songstarten. Bara det att ne4r du ne4mnar Kuusamo, se5 bf6rjar jag fatta pe5 rigitkt att vintern ne4rmar sig.Ha en bra tre4ning i Trondheim

 3. #2 Innlegg fra Jenyfer

  Det er mange steder e5 parrkee (se Padleguide for Vest-Agder ). Teltprisen pe5 Kristiansand Feriesenter er 170,- i denne perioden, men tror det er billigere ne5r du er en hel uke. Ta kontakt med dem!Brottpadling er ikke satt opp i programmet, men blir det ve6r til det kan vi nok fe5 koblet deg sammen med flere som har samme interesse. Det er i alle fall ikke langt e5 padle til de rette lokaliteter

 4. #1 Innlegg fra Lavon

  Okay I'm convniecd. Let's put it to action.