Hva skjer i Trondheim: Annet

Åpning av Sabor Tapas & Grill


Når du smaker Sabor sine retter for første gang vil du kanskje oppleve at du faktisk aldri har smakt ekte tapas før! Vanlig spekeskinke vil nok aldri bli det samme igjen etter at du har smakt spekeskinke av Ibérico de Bellota; en frittgående iberisk gris som har vokst opp i de spanske skoger med rikelig tilgang til eikenøtter. Dette livet gjør at grisens fett- og kjøttstruktur blir marmorert og får en fantastisk smak av eikenøtter. Dette kaller vi spekeskinke!

Sentralt i menyen hos Sabor Tapas & Grill står kullgrillovnen fra Josper og smaken som denne gir de fleste av rettene. Josper er en spanskprodusert trekullovn som bruker argentinsk kull som energikilde. Trekullovnen holder svært høy varme slik at vi på best mulig måte kan foredler råvarenes orginale smak og samtidig beholde dem svært saftige! Tilberedning i denne ovnen setter virkelig råvaren i sentrum, i tråd med tapastradisjonen, og gir maten en særegen, ærlig og tøff smak.

Sabor har en bedagelig atmosfære med en varm og god stemning som er lett å like for alle. Her sitter et kjærestepar og nipper til et par glass vin, venninnegjengen på langbordet som deler alle slags spennende retter, familien som kom rett fra jobb, og de som egentlig var på vei hjem, men som lot seg overtale av egne smaksløker i det de skulle til å passere restaruanten.

Interiøret i Sabor Tapas & Grill er utformet av den prisbelønte interiørdesigneren Helene Forbes Hennie. Restauranten i bryggelokalet fremstår som moderne, urbant og røft

By
Trondheim

Kommentarer

 1. #8 Innlegg fra click

  G8jeQR Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?

 2. #7 Innlegg fra crorkz matz

  mHNx0c Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Much thanks again. Really Cool.

 3. #6 Innlegg fra crorkz

  SB5AbT I really enjoy the blog post.Thanks Again. Awesome.

 4. #5 Innlegg fra high quality backlinks

  OxDfdE Major thanks for the article.Really thank you! Want more.

 5. #4 Innlegg fra link building

  K26qtg Thanks so much for the blog.Thanks Again. Cool.

 6. #3 Innlegg fra Welcome

  I might be beating a dead horse, but thank you for posintg this!

 7. #2 Innlegg fra Reegan

  I hate my life but at least this makes it bealarbe.

 8. #1 Innlegg fra Eva T. :-)

  Snublet innom der i går 17/7-11 uten å vite hva vi gikk til, og fikk en alldeles fantatisk kulinarisk opplevelse kobinert med ypperlig service... Koster jo noen korner, men frister absolutt til gjentakelse