Hva skjer i Oslo: Annet

ØL OG MATKURS

Lær å sette øl til mat!

Ølakademiet slår et slag for øl til mat! Øl til mat er et vel så godt alternativ som vin, da øl har et mye mer nyansert smaksbilde og inneholder mindre tanniner og syre. I tillegg er alkoholstyrken svakere.

Vi ønsker derfor å lære deg kunsten å sette riktig øl til mat.

På kurset smaker vi oss gjennom fire små retter i kombinasjon med øl, hvor ølen er nøye tilpasset rettenes smaksbilde. Øl er også ofte tilstede som ingrediens.

Menyen er sesongbasert og satt sammen av vår kokk og øl-entusiast Ronja Velten.

Kr 1095,-

Datoer 2018:

Tidspunkt: 18:00 - 20:30:

17. januar
31. januar
14. februar
28. februar
14. mars
11. april

Se hjemmeside for oppdaterte datoer.

By
Oslo
Sted
Ølakademiet

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!