Restauranter, cafeer og kaffebarer i Drammen

Big Horn Steak House Drammen

Postadresse
Nedre Torggate 11 3015 DRAMMEN
Besøksadresse
Nedre Torggate 11 3015 DRAMMEN
Telefon
32 83 18 88
Fax
32 83 18 87
Epost
drammen@bighorn.no
Hjemmeside
http://www.hovleriet.com
Kart
Kartoppslag hos Gulesider

Big Horn Steak House restaurant i Drammen er et allsidig spisested for enhver anledning og enhver gjest. Hver enkelt skal føle seg vel hos oss. Restauranten er uformell og koselig innredet med blant annet myke, store sofakroker som det er deilig å sige litt ned i etter et stort godt måltid.

Interiøret i restauranten i Drammen er inspirert av ”det ville vesten” med mye autentiske artefakts og flotte veggmalerier som nostalgisk illustrerer livet på prærien og de stolte indianerne fra vår barndoms historiebøker.

Om Big Horn Steak House Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" (steakhouse) og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen – med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus. Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.